14
sep 2014

Oproep netwerkbijeenkomsten 2104

Netwerkbijeenkomsten havoplatform

 

Beste collega,

Voor het tweede jaar organiseert het havoplatform netwerkbijeenkomsten. Doel van deze bijeenkomsten is dat we onderlinge uitwisseling organiseren op een kleinschalige (maximaal 25 deelnemers) en persoonlijke manier. De eigen inbreng van de deelnemers is dus groot. Onderwerpen kunnen van tevoren worden doorgegeven aan de organisatie of ter plekke worden ingebracht in het gesprek met  collega’s.

Het bestuur van het havoplatform verzorgt een introductie in het thema “Waar ligt  de verantwoordelijkheid voor het succes van onze leerlingen in het vervolgonderwijs?” Het artikel “De overgang van havo naar hbo” van Obe de Vries, Joost Schaacke en Erik Fleur vormt het uitgangspunt.  Klik hier voor het volledige artikel.

Iedereen die betrokken is bij havoleerlingen is welkom. Beide bijeenkomsten hebben dezelfde opzet, maar vinden plaats in andere delen van het land.

Weet u collega’s die deze nieuwsbrief niet ontvangen, maar wel geïnteresseerd zouden kunnen zijn in de netwerkbijeenkomst, stuurt u dit bericht dan vooral door.

Bijdrage kosten bijeenkomst: 50 euro.Stuur voor aanmelding een bericht naar netwerken@wordpress-597311-2303039.cloudwaysapps.com o.v.v. naam, organisatie, functie en Netwerkbijeenkomst Eindhoven of Netwerkbijeenkomst Apeldoorn. Vervolgens ontvangt u een mailbericht met de factuur. Als deze betaald is, is de inschrijving definitief.

 

Eindhoven

12 november 2015

13.30 tot 17.00 uur

Hotel Eindhoven

Aalsterweg 322

5644 RL Eindhoven

Bereikbaarheid met de auto
Bij Eindhoven volgt u de borden Waalre/Randweg N2 en u neemt afslag 33 Waalre. Aan het einde van de afslag gaat u linksaf, onder het viaduct door, Hotel Eindhoven ligt aan de linkerzijde.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer
Vanuit Eindhoven centraal station is het mogelijk om de buslijnen 7,170, 171 of 172 te nemen. Deze bussen stoppen alle voor het hotel.

 

Apeldoorn

19 november 2015

13.30 tot 17.00 uur

Hotel Apeldoorn – de Cantharel

 Van Golsteinlaan 20

7339 GT Apeldoorn

Bereikbaarheid met de auto
Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel is gelegen direct naast de snelweg A1, bij afslag nummer 19 (Hoenderloo).

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer
Vanuit Apeldoorn centraal station is het mogelijk om de buslijn 108 richting Ede/Hoenderloo te nemen. Deze bus gaat éénmaal per uur en stopt voor het hotel.