02 nov 2019

Inschrijving havocongres 6 februari 2020 gestart

De inschrijving voor de 8ste editie van het havocongres ‘Trots op havo’ is gestart. Wetenschapsjournalist Mark Mieras houdt een openingslezing met als thema ‘Hoe werkt de tiener?’. Daarnaast zijn er weer vele workshops, inspiratiesessies, lezingen en masterclasses. En niet te vergeten een themawandeling over onderwijsvernieuwing.

Meer leerlingen meer leren, dat is waar het om draait. Havoleerlingen zijn gebaat bij enig maatwerk, maar hebben tegelijkertijd ook behoefte aan sociale (ver)binding en kunnen moeite hebben met het maken van keuzes. Het aanbod van het havocongres 2020 is gericht op de vraag ‘hoe kun je meer havoleerlingen meer laten leren’? Wat betekent dit voor de manier waarop je leerlingen begeleidt en coacht, wanneer de hoeveelheid keuzes voor de leerling toeneemt?

De achtste editie van het havocongres ‘Trots op Havo’ vindt plaats op donderdag 6 februari 2020. Net als afgelopen jaar verblijven we die dag in congrescentrum ‘De Werelt’ in Lunteren.

Aanmelden en het hele programma bekijken kan via de website van het havocongres.

 

Het havocongres wordt mogelijk gemaakt door: ATOA, advies en training voor onderwijs ambities, Netwerk Onderwijsadviseurs en het havoplatform.