16 mrt 2020

Conferentie ‘Studentsucces van de havist in het hbo’ – AFGELAST

OVER ACTIVITEIT

De organisatie heeft besloten om de conferentie ‘Studentsucces van de havist in het hbo’ van maandag 16 maart 2020 af te gelasten in verband met de maatregelen ter bestrijding van de uitbraak van het coronavirus. Alle evenementen bij de HU met meer dan 100 personen worden tot en met 31 maart 2020 afgelast. In een later stadium zullen we u informeren over het verplaatsen van de conferentie naar een andere datum.

De conferentie ‘studentsucces van de havist in het hbo’ is bedoeld voor schoolbestuurders en managementleden van havo/vo-scholen uit de regio Utrecht en voor directeuren, opleidingsmanagers en teamleiders van de Hogeschool Utrecht. De conferentie wordt georganiseerd door Hogeschool Utrecht en het havoplatform.

De conferentie zal plaatsvinden op maandag 16 maart 2020 van 12.00 tot 17.15 uur (inclusief optionele lunch). De locatie is: Padualaan 101 in Utrecht.

Tijdens de conferentie wordt gekeken naar de studentjourney van havo 3 tot hbo en we laten havisten en studenten vertellen over hun eigen ervaringen. Vanuit de Hogeschool Utrecht wordt al onderzoek gedaan om te kijken hoe ze de overstap van havo naar hbo begeleiden, waar ze tegenaan lopen, waar ze op in willen zetten en op welke terreinen ze de regionale samenwerking bestuurlijk en organisatorisch kunnen versterken.

Weet u collega-bestuurders, directeuren of afdelingsleiders havo in de regio Utrecht voor wie deze conferentie ook interessant is? Breng hen dan op de hoogte van deze conferentie!

Het volledige programma, de routebeschrijving en aanmeldmogelijkheid vind u via deze link:  Hogeschool Utrecht

 

In samenwerking met:

Deel deze activiteit