Meander College

Het Meander College is een Zwolse school voor mavo, havo en atheneum. Wij zijn, met ongeveer 1307 leerlingen, een relatief kleine school en bieden goed onderwijs én persoonlijke begeleiding. We zijn een open christelijke school waar iedereen welkom is.

Het Meander College is een cultuurprofielschool en bij ons staat creativiteit voorop. Bij het woord ‘creatief’ denk je vast aan kunst en cultuur en vakken als drama en tekenen. Maar ‘creatief zijn’ is veel meer dan dat! Wie creatief is, denkt out of the box, is vernieuwend en origineel. Een creatieve leerling onderneemt, onderzoekt en verzint oplossingen. Of dat nou is voor een werkstuk, praktische opdracht of het houden van een presentatie, met anders denken kom je er altijd uit!

Het eerste jaar start de leerling in een klas voor mavo, mavo/havo, havo/ atheneum of atheneum. Begint de leerling in een dakpanklas (mavo/havo of havo/atheneum), dan kiest hij/zij na het eerste jaar het niveau dat bij hem/haar past. Ook kan er gekozen worden voor de zesjarige havo.

Registratie voor: Meander College

    Registration Now

    Deel via