26
aug 2016

Aankondiging netwerkbijeenkomsten november 2016

Netwerkbijeenkomsten havoplatform

Beste collega,

Voor het derde jaar organiseert het havoplatform netwerkbijeenkomsten. Doel van deze bijeenkomsten is dat we onderlinge uitwisseling organiseren op een kleinschalige (maximaal 25 deelnemers) en persoonlijke manier. De eigen inbreng van de deelnemers is dus groot. Onderwerpen kunnen van tevoren worden doorgegeven aan de organisatie of ter plekke worden ingebracht in het gesprek met  de collega’s. (mail secretariaat@havoplatform.nl)

 

Het bestuur van het havoplatform verzorgt een korte introductie rond het thema “Maatwerk voor jouw havo’’

Een bestuurslid van het havoplatform zal een korte inleiding houden over een of meerdere actuele thema’s die betrekking hebben op het havo-onderwijs. Voorbeelden hiervan kunnen zijn: instroom en doorstroom havisten, overgang havo naar het hbo en een speerpunt van het havoplatform: een skillsgericht vak in de havo.

Iedereen die betrokken is bij havoleerlingen is welkom. Beide bijeenkomsten hebben dezelfde opzet, maar vinden plaats in andere delen van het land.

Weet u collega’s die dit nieuwsbericht niet ontvangen, maar wel geïnteresseerd zouden kunnen zijn in de netwerkbijeenkomst, stuurt u dit bericht dan vooral door.

Bijdrage kosten bijeenkomst: 50 euro.

Stuur voor aanmelding een bericht naar  secretariaat@havoplatform.nl
o.v.v. uw naam, organisatie, functie, factuuradres en uw keuze: Netwerkbijeenkomst Apeldoorn of Netwerkbijeenkomst Gorinchem. Vervolgens ontvangt u een mailbericht met de factuur. Als deze betaald is, is de inschrijving definitief.

Scholen die ‘Vrienden van het havoplatform’ zijn hebben gratis toegang tot max. 2 personen.

 

Gorinchem
17 november 2016
13.30  tot 17.00 uurHotel Gorinchem
Van Hogendorpweg 8-10
4204 XW Gorinchem (0183-622400)Bereikbaarheid met de auto

Van alle snelwegen borden ‘Gorinchem’ volgen tot afrit 27

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Trein naar Dordrecht, overstappen naar de stoptrein richting Geldermalsen naar station Gorinchem (Arriva ipv NS). Er is een busverbinding naar het hotel (lijn2)

Apeldoorn
10 november 2016
13.30 tot 17.00 uurHotel Apeldoorn – de Cantharel
Van Golsteinlaan 20
7339 GT Apeldoorn (055-31212460)Bereikbaarheid met de auto
Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel is gelegen direct naast de snelweg A1, bij afslag nummer 19 (Hoenderloo).
Bereikbaarheid met het openbaar vervoer
Vanuit Apeldoorn centraal station is het mogelijk om de buslijn 108 richting Ede/Hoenderloo te nemen. Deze bus gaat éénmaal per uur en stopt voor het hotel.

.